Sociale Medier

De fleste kulturinstitutioner er tilstede på de sociale medier, men det er de færreste, der har gjort sig klart, hvorfor man er tilstede, og hvad man vil opnå med det. Mange steder prøver man sig frem, og indholdsproduktionen foregår derfor mere eller mindre tilfældigt. Du risikerer hermed både at spilde tid og penge på noget, der ikke virker.

Vi hjælper dig med at udvikle en klar strategi og konkrete indholdskoncepter målrettet de typer af brugere, du gerne vil have fat i, og hvor potentialet er størst. Resultatet vil være, at du kommer til at betyde mere for flere. Arbejdet tager udgangspunkt i vores forståelse af, hvordan de sociale medier fungerer, vores viden om kulturbrugerne og vores mange års erfaring med udvikling af indholdskoncepter.

Skal vi også hjælpe dig?
Vil du være mere strategisk til stede på de sociale medier, og vil du nå bredere ud med din indsats, så kontakt os og hør, om vi også kan hjælpe dig.

Kontakt
Lasse Marker, lm@rasmussenmarker.dk | tlf. 42 75 51 16

Blogindlæg
Vi udgiver jævnligt gratis blogindlæg. Følg linket her og se alle blogindlæg, der handler om, hvordan du strategisk er tilstede på de sociale medier.