Presserådgivning

Vil du have flere af dine historier i medierne, og vil du sikre dig, at dit budskab får den modtagelse i offentligheden, som du ønsker? Vi er presserådgivere for en række af landets største kulturinstitutioner og har siden 2015 stået bag over 250 historier i de landsdækkende medier med flere forsidehistorier i Politiken og Berlingske og tophistorier i bl.a. TV2-Nyhederne og Aftenshowet. Måske kan vi også hjælpe dig?

Har du brug for en samlet kommunikationsstrategi, pressedækning på en aktuel begivenhed eller står du midt i en mediekrise, så kontakt os og hør, om vi kan hjælpe dig.

Nicolai Frank, kontorchef i Kultursekretariatet, Odense Kommune:
I foråret 2017 gennemførte Rasmussen & Marker et forløb for udvalgte kulturinstitutioner i Odense Kommune, der endte med omtale i DR2 Eftermiddag, Go’ Morgen Danmark på TV2, dr.dk og m.fl.

“Igennem forløbet var det tydeligt, at både Lasse Marker og Søren Mikael Rasmussen har en veludviklet sans for, hvordan også regionale kulturinstitutioner kan banke igennem lydmuren til de nationale medier. Rasmussen & Markers store viden om medierne og kulturlivet har skabt et professionelt grundlag for en videreudvikling og optimering af pressearbejdet i kulturinstitutioner i Odense Kommune.”

Kontakt
Lasse Marker, lm@rasmussenmarker.dk | tlf. 42 75 51 16
Søren Mikael Rasmussen, smr@rasmussenmarker.dk | tlf. 20 30 77 44

Blogindlæg
Vi udgiver jævnligt gratis blogindlæg. Følg linket her og se alle blogindlæg, der handler om, hvordan du får dine historier i medierne.


Kulturelskeren og vagthunden - forsideBog: Kulturelskeren og vagthunden
I vores bog “Kulturelskeren og vagthunden” (2016) tager vi dig med ind i hovedet på landets kulturjournalister og afslører alle deres hemmeligheder, der afgør, om din historie kommer i medierne eller ender i skraldespanden. Bogen er i dag pensum på flere universitetsuddannelser. Du kan læse mere om bogen her, hvor du også gratis kan downloade 1. kapitel.