Medietræning

Er du allerede vant til at optræde i medierne, og ønsker du at blive bedre – eller er det helt nyt for dig at blive interviewet til avisen, stå i et radio- og tv-studie eller tale foran en forsamling – så er et medietræningsforløb måske noget for dig.

Medietræningen tager udgangspunkt i din måde at være på, tænke på og handle på. Derfor vil vi altid lægge vægt på, at du fremstår naturlig og ægte, og at dine budskaber er i overensstemmelse med dine værdier. Vi arbejder med at skærpe dit budskab, gøre dit sprog klart, tydeligt og billedrigt, og din fremtoning naturlig og troværdig. Vi har lavet større medietræningsforløb for flere topchefer i kulturlivet, bl.a. den tidligere operachef. Hvis du er blevet nysgerrig, så kontakt os og hør, om vi også kan hjælpe dig.

Sven Müller, operachef på Det Kongelige Teater:
”Det er tydeligt, at Søren Mikael Rasmussen og Lasse Marker trækker på praktiske erfaringer fra store mediehuse og kulturinstitutioner. Vi har brugt deres viden og store mængde insidertips til at løfte pressehistorier fra tegnebrættet og direkte ind i aviser, radio og tv. De intense træning-sessions i både radio, tv og avis-interviews har skabt et professionelt grundlag for at optræde i medierne. De var gode til at skabe en tryg og behagelig stemning i forløbet, som gav mulighed for at gå i dybden med tingene. Rasmussen & Marker har min varmeste anbefaling”.

Kontakt
Søren Mikael Rasmussen, smr@rasmussenmarker.dk | tlf. 20 30 77 44
Lasse Marker, lm@rasmussenmarker.dk | tlf. 42 75 51 16


Kulturelskeren og vagthunden - forsideBog: Kulturelskeren og vagthunden
I vores nye bog “Kulturelskeren og vagthunden” (2016) tager vi dig med ind i hovedet på landets kulturjournalister og afslører alle deres hemmeligheder, der afgør, om din historie kommer i medierne eller ender i skraldespanden. Bogen er i dag pensum på flere universitetsuddannelser og indeholder bl.a. et kapitel om, hvordan du optræder i medierne og dermed leverer den varer, som journalisterne elsker, og som vil få dem til at vende tilbage igen og igen. Du kan her gratis downloade kapitlet “Sådan optræder du i medierne”.